Weber lanserar undervattensbetong vinter

video weber undervattensbetong vinter weber undervattensbetong Nyhet Undervattensbetong vinter är mycket lämplig vid gjutningar under vatten och i skvalpzoner då den innehåller tillsatser som hindrar cementen från att lakas ur i betongen vid gjuttillfället.

Weber lanserar unik produkt för gjutning av undervattenskonstruktioner vintertid, framtagen och testad med entreprenörer i Norrland.

Framtagen och testad tillsammans med entreprenörer lanserar Weber en unik produkt som är den första i sitt slag på marknaden, weber undervattensbetong vinter. Produkten gör det möjligt för dykentreprenörer och hamnägare att genomföra reparationer av undervattenskonstruktioner oavsett säsong. Betongen som är lättflytande, pumpbar och frostbeständig kan användas för att gjuta i skvalpzoner och vid utsatta undervattenskonstruktioner även när temperaturerna är låga.

”Det här är en efterfrågad produkt som kompletterar vårt breda sortiment av reparationsbetonger, säger Martin Carlsson, Produktchef Betong, Weber. ”För anläggningsdykare och hamnägare innebär det att undervattenskonstruktioner inte behöver invänta vår- och sommarsäsongen för att kunna utföra nödvändiga reparationer, produkten är anpassad för vinterklimat ner till -10°C”.

Läs mer

Våra e-tjänster